Általános információk

Örömmel vesszük érdeklődését angolóránk iránt. Reméljük, az alábbi tájékoztató hasznára lesz angol tudásának fejlesztésében.

Az angolórákon való részvétel teljesen INGYENES. Ennek oka az, hogy tanáraink karitatív munka keretén belül oktatják anyanyelvüket. Oktatóink Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyházának teljes idejű misszionáriusai, akik a világ különböző országaiból - elsősorban az Egyesült Államokból - jöttek.  Anyanyelvük az angol, ezért nincs olyan terület, amelyben ne nyújthatnánk teljes körű segítséget.
Továbbá misszionáriusaink a nyelvórák után szívesen válaszolnak minden hitünkkel kapcsolatos kérdésükre és beszélgetnek személyes meggyőződésükről. A foglalkozások és ezen beszélgetések nem függnek össze, mert az angoloktatás egy önkéntes szolgálat része, amely nem rendelkezik egyházi tartalommal.

Az órák látogatása korosztálytól független. A fővárosban több ponton is megtalálhatóak a nyelvoktatás helyszínei, valamint Magyarország főbb városaiban.

Oktatás egész évben folyik, bármikor be lehet kapcsolódni. Nem kell alkalmazkodni a kurzusok kezdetéhez, hiszen célunk a használható nyelvtudás elérése, mely gyakorláson keresztül valósul meg. Lehetőséget biztosítunk mindenkinek, hogy akár azonnal elkezdhesse a nyelvtanulást.

Tanáraink a tananyagokat egyéni igényekhez igazítják, így segítve a személyes nyelvtanulási nehézségek feloldását. Van, akinek a nyelvtant sikerül megértenie, van, akinek a beszéd folyékonyságát sikerül az angolórák által fejlesztenie.

Óráink jó hangulatúak, buzdítóak és érdekesek, amely segítheti a tanulóinkat a kitartó nyelvtanulásban akkor is, amikor a személyes motiváció már csökkent.
Az órák utáni programok nem kötelező jellegűek, ez SZABADON VÁLASZTHATÓ.

Sikeres angol nyelvtanulást kívánunk!  • Kérjük az egyház öltözködési szabályainak betartását. Kérjük ne jelenjenek meg sortban, fedetlen hassal, ujjatlan felsőben, kivágott blúzban, stb...
  • Az angol órák gyakran különböző csoportokra van bontva. Minden helyszín oldalán igyekszünk feltüntetni, a működő csoportokat.
    • Kezdő: azoknak ajánljuk akik még nem beszélnek angolul, de szeretnék elkezdeni. Az alapok elsajátításával kapcsolatos tanórák
    • Középhaladó: akik már tanultak angolt, de szeretnék fejleszteni tudásukat. Az angol nyelvtan gyakorlása.
    • Haladó/Profi: akiknek van nyelvtani tudásuk és szeretnék gyakorolni a beszédet. Főleg hétköznapi témák alkotják az óra anyagát, pl: vásárlás, szórakozás, ünnepek, stb...
  • A tanításokra hozzon magával füzetet, íróeszközt, hogy tudjon jegyzetelni.